banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

Çalıştılar, başardılar , ödüllerini aldılar
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinlik Karaköprü’de bulunan bütün eğitim kurumlarında okul ve sınıf başarısında sıralamaya giren ve birinci olan öğrencilere ödülleri (Başarılı belgesi, kol saati, kalem seti)verdi.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi salonunda düzenlenen törene Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Değerli misafirler bugün Karaköprü beldemizde faaliyette bulunan 22 adet okulumuzun 2011-2012 Eğitim-Öğretim sezonunda öğrenim gören okul birincileri ve sınıf başarısında dereceye giren öğrenciler için ödül törenindeyiz, amacımız başarıyı teşvik etmek çocuklarımızın bu başarılı olan beyinleri ödüllendirmek onları hatırlamak toplum içersinde Eğitimdeki başarı çıtasını yükseltmek için Belediye Başkanlığı olarak her yıl bu çalışmalarımız var, başarılı olmak için karıncalar gibi çalışmak gerekiyor, çocuklarımız 1 yıl boyunca karıncalar gibi çalıştılar okul birincileri oldular onları tebrik ediyorum, en büyük emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman; “Sayın Başkanımız Karaköprü’deki alt ve üst yapı çalışmaları ve Karaköprü’yü güzel bir şehir haline getirme çabalarının yanında aynı zamanda Kültüre ve eğitime vermiş olduğu destek benim açımdan her türlü takdirin üzerindedir biz böyle şeyleri çoğu zaman önemsemeyiz, görmeyiz ama Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip bir il olarak öğrencilerimize okul imkanı sağlamak, onlara öğretmen temin etmek aynı zamanda bu zeki olan bu çocuklarımızı Belediyenin yapmış olduğu teşvik edici programlarla Türkiye genelinde başarılarına katkı sağlayabiliriz” dedi.



Daha sonra okul birincilerine ve sınıf birincilerine Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, okul müdürleri ile davetliler tarafından ödülleri verildi. Hediyelerini alan öğrencilerin mutluluğu gözlerden kaçmazken protokol üyeleri ve öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.