banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber istiklal madalytası nedir? Karabük Demir Kartal Spor harran Podoloji Merkezi Nizipspor

Büyükşehir’den Gençlik temalı resim sergisi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Hayati Harrani Gençlik Merkezi resim atölyesindeki öğrenciler tarafından hazırlanan yağlı ve akrilik boya resim sergisinin açılışı yapıldı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel tablolar Piazza AVM’de sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Dezavantajlı bölgelerdeki çocukların tuvallere yansıttığı tablolar sanatseverlerden tam not aldı.

Hayati Harrani Gençlik Merkezi Resim Öğretmeni Ömer Bugenç, dezavantajlı bölgelerde çok yetenekli çocukların olduğunu ve çocukların Büyükşehir Belediyesinin açmış olduğu kurslarda hayallerini tablolara yansıttıklarını söyledi.

Resim sergisini gezmeye gelen vatandaşlar ise çocukların yaptığı resimlerin usta ressamların çizdiği resimlerle aynı olduğunu söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.