banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Büyükşehir Çocuk Tiyatrosuna Yoğun İlgi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından Şair Nabi Konferans Salonu’nda çocuklara yönelik gösterimi yapılan 'Gülen Torba Hopçik ile Dopçik' adlı tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü. 
Her hafta sonu yetişkin ve çocuklara yönelik oyunlar sergileyen Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tiyatro gösterimine devam ediyor. Bu hafta da Ziya Demirel'in yazdığı Recep Genç'in yönettiği 'Gülen Torba Hopçik ile Dopçik' adlı oyun Şair Nabi Konferans Salonu'nda izleyici ile buluştu. Ailelerin çocukları ile katıldığı ve yoğun ilgi gösterdiği oyun beğeniyle izlendi. Tiyatro oyununu beğendiklerini söyleyen aileler Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Nihat Çiftçi'ye  teşekkür ettiler.
Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu her cumartesi günü saat 13:00’da Şair Nabi Konferans Salonunda seyircisiyle buluşmaya devam edecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.