banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Mahmut Kaya Urfa kitap fuarında okuyucusuyla buluştu-Mahmut Kaya Kimdir?

Şanlıurfa Rabia meydanında düzenlenen furada "çok eşlilik" ve "Aşiret Modernleşmesi" kitaplarını imzalayan Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi, Yazar Yrd. Doç. dr. Mahmut Kaya yoğun ilgi gördü.

Şanlıurfalı yazar'ın imza gününde Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait KAYA, Genel Sekreter Abdulkadir AÇAR, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İsa KIZILDEMİR, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nüsret URMAK ve çok sayıda yanlız bırakmayarak büyük ilgi gösterdiler. 

İmza gününde standına yoğun ilgi gösteren Şanlıurfa!daki okuyucularına teşekkür eden Yazar Yrd. Doç. dr. Mahmut Kaya; Fuar bahane sohbet şahane. Görmediğimiz birçok dostla Hasbihal imkanı bulduk. Güzel bir gün oldu benim için. ilgi gösteren tüm dostlara ve okuyucuma teşekkür ederim" dedi.

Şanlıurfa Rabia meydanında "Şanlıurfa Kitap şenliği" kapsamında açılan fuarda 75'in üzerinde yazar imza günü düzenleyecek, okuyucusuyla buluşacak.

Yrd. Doç. Dr. Mahmut KAYA KİMDİR?


1977 yılında Şanlıurfa'da doğdu. 2000 yılında Fırat Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Şanlıurfa'ya öğretmen olarak atandı.
2000-2014 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çeşitli okul ve kurumlarda öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 2004 yılında Harran Üniversitesinde Sosyoloji alanında yüksek lisansını, 2013 yılında Selçuk Üniversitesinde Sosyoloji doktorasını tamamladı.
2014 yılında Harran Üniversitesi Sosyoloji bölümünde öğretim üyesi olarak göreve başladı. Aynı zamanda köşe yazarı da olan Kaya, yerel ve ulusal düzeydeki dergilerde, çeşitli internet sitelerinde yazılar kaleme aldı.
2006 yılından beri yerel bir gazetede periyodik olarak yazılar yazmaktadır. Yazarın Dünden Bugüne Çok Eşlilik (2008) adlı bir eseri ve çeşitli konularda akademik makaleleri bulunmaktadır. Halen Harran Üniversitesi Sosyoloji bölümünde akademik çalışmalarına devam eden sosyolog Mahmut KAYA evli ve üç çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.