banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Başkan Çiftçi, Tarihi Kentler Birliği Toplantısına Katıldı




Tarihi Kentler Birliği Yönetim Kurulu ve üyeleri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te bir araya geldi. Toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birliğe üye belediye başkanları katıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de ikili görüşmelerinde Şanlıurfa'nın tarih ve kültürel turizmde her geçen gün çağ atladığını katılımcılara aktardı.
Tarihi Kentler Birliği'nin aldığı kararların önemli olduğunun altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, birlik sayesinde belediyeler arasındaki diyalogun da geliştiğini sözlerine ekledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'nın tarihsel önemini her zaman ön plana çıkarmayı amaçladıklarını kaydeden Başkan Çiftçi, çalışmalarını bu esasa göre planlandıklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.