banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

BAGİMLİLİKLA MUCADELE DEGERLENDİRME TOPLANTİSİ YAPİLDİ
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi ve İl Müftülüğü ile gönüllü 30 PDR öğretmeni tarafından Şanlıurfa genelinde yapılan bağımlılıklarla mücadele önleme eğitimi değerlendirilmesi il Müftülüğü binasından gerçekleştirildi.
Değerlendirme toplantısına İl Müftüsü Ramazan Tolan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Polat Ar-Ge birimi bağımlılıklarla mücadele eğitim koordinatörü Muharrem Çelik sahada egitim yapan gönüllü PDR öğretmenleri ve basın mensupları katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Müftü Ramazan Tolan eğitimlerin verimliliğine deginerek kendilerine bu imkanı veren Vali Salih Ayhan'a teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve Arge birimine de ayrıca teşekkür etti.
Ar-Ge üyesi Muharrem Çelik eğitimlerin amacı doğrultusundan oldukça verimli bir şekilde devam ettiğini şu ana kadar 69 okulda ve 10 ilçede eğitimlerini verildiğini belirtti. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Polat; bu eğitimlerin daha da yaygınlaştırılması gerektiğini ve 3 ayda bir toplantılar yapılarak eğitim içeriklerine yönelik revizeler eklemeler yapılması gerektiğini söyleyerek gönüllü Eğitim yapan rehber öğretmenlere teşekkür etti. PDR öğretmeni Şevreş Yazar eğitimlerin gençler üzerinde oldukça etkili olduğunu söyleyerek sağlıklı beslenme alışkanlığınin önemine dikkat çekerek buna yönelik de çalışmalar yapmamız gerektiğini vurguladı. Öğretmen Zeynep Modanlı bu eğitimlerden dolayı yaşadığı tecrübeleri aktararak farklı yaş grupları ile eğitim yapıldığı için mutlu olduğunu söyledi. Toplantı sonrasında İl müftüsü Ramazan Tolan tüm katılımcılara kitap hediye etti. Toplantı oldukça verimli geçti, kırsalda bulunan okullarımıza yönelik olarak da bu eğitimlerin devam edeceği aile eğitimlerine de ağırlık verileceği kararı alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.