banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Ay Işığım'dan 450 aileye gıda

 Bu ramazanda da yine Yetim öksüzün sofrasına tuz ekmek olamaya devam edecek. Yetimin öksüzün derdine derman olmaya çalışan Ay Işığım Derneği ramazan öncesinde büyük bir gıda dağıtımı yaptı. Verilen gıda paketlerinin içinde 5 kg Sıvı yağ, 5 kg Makarna, 4 kg Yemeklik Bulgur, 4 kg Köftelik Bulgur ,4 kg Fasulye, 4 kg Nohut, 4 kg mercimek, 4 kg pirinç, 4 kg şeker,  1 kg çay ve bu gıdaların yanında et bulunmaktadır.

            Ramazan bayramına kadar yetim öksüzler için durmadan yorulmadan çalışacak olan Ay Işığım Derneği bu yılda her yıl olduğu gibi Ramazan Bayram'ında yetimlerin boynu bükük kalmaması için bayramlık yardımı yapacak. Bahçelievler mahallesinde giyim dükkânı açacak olan Ay Işığım Derneği 10 bin yetim çocuğa bayramlık giyim vermeyi hedefliyor. Bir yetimin bayramlığı her yıl olduğu gibi yine 30 TL "Bu Bayram Evladın Gibi Sevindir Beni" sloganıyla yola çıktıklarını belirten dernek yetkilileri her yılkinden fazla ilginin olacağını dile getirdi. Kampanyaya Şanlıurfalı hemşerilerimizin yoğun ilgisi bekleniyor. Sizde bir yetimin elinden tutarak onların bu sevincine ortak olmak isterseniz derneğin 414 315 64 24 nolu telefonundan ve www.ayisigim.org  internet sitesinden ve Bahçelievler'deki merkezimize uğrayarak bilgi alabilirsiniz. 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.