banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı

ATİK SAHİL'DEN İLAHİ KONSERİ

TSM ve THM alanlarında idare ettiği konserlerle yıllardır göz dolduran Atik Hocanın aslında Tasavvuf Musikisi ile de tanışıklığı yeni değil. Zamanında Mevlevi ayinlerine de iştirak eden ve ilahi musikiye derin hakimiyeti olan Hocamızın ismi 2007 yılında Ş.Urfa Belediyesi bünyesinde kurulması tasarlanan Tasavvuf Korosu şefliği içinde anılmıştı o yıllarda.

Müzisyen bir aileden gelen Atik Hocanın onlarca deruhte ettiği güfte&besteleri ve yetiştirdiği bir çok talebesi de vardır. 

Aslen Balıkesirli olduğu halde Peygamberler şehrinin kültürüne adaptasyon sağlayıp bu mübarek ayda böyle güzel etkinliklerle hizmet verdiği için gazetemiz adına Atik Hocamızı can-ı gönülden kutluyor. Sanat hayatında muvaffakıyetler diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.