banner2
Öne Çıkanlar Ayşegül Yıldızdan boşanıyor mu? Türkiye Şanlıurfaspor Akhisar Belediyespor Kaan Kairinen

Ali Baba kadın destek merkezi açıldı

Merkez ve ilçelerde Kadınlara yönelik Kadın Destek Merkezi sayısını her geçen gün arttıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kadın destek merkezlerine bir yenisini daha ekledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, Karaköprü ilçesine bağlı Ali Baba Mahallesindeki kadınlar için yeni bir kadın merkezini hizmete açtı.

Kadınların el becerilerini geliştirip meslek sahibi olmalarını amaçlayan merkezlerde kadınlar, el sanatlarının yanı sıra okuma yazma ve spor kurslarına da katılıyor.

Ali Baba Mahallesi Kadın Destek Merkezindeki kurslara katılan mahalle sakinleri kadınlar, kurslara katılarak el becerilerinin yanı sıra meslek öğrendiklerini ifade ederek kadınlara yönelik desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.