İstanbul'da polise saldıran 2 kadın öldürüldü

İstanbul Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne silahlı saldırı düzenleyen iki kadın sıkıştırıldıkları bir binada öldürüldü.

İstanbul'da polise saldıran 2 kadın öldürüldü

İstanbul Bayrampaşa'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne iki kadın silahlı saldırı düzenledi. Saldırının ardından bir binaya sıkıştırılan 2 kadının öldürüldüğü belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünden çıkan servis otobüsüne 2 kadın uzun namlulu silahlarla ve el bombasıyla saldırı düzenledi.

Saldırıda herhangi bir can kaybı yaşanmazken saldırgan 2 kadın, olay yerinden bindikleri araçla kaçtı. Ardından düzenlenen operasyon sonrası saldırgan 2 kadın bir binaya sıkıştırıldı. Helikopter destekli operasyonda 2 kadının öldürüldüğü belirtildi.

(İLKHA)