banner2

İbrahim TATLISES'E yapılan saldırı kamu vicdanını derinden yaraladı.

Onun şarkılarını sevmeyenler bile bu saldırıya öfke duydular. Aslında TATLISES merhametli ve yufka yürekli bir insan…  Kendisine Allah'tan acil şifalar diliyorum.

Umarım bu dehşet verici saldırı kendisinde kalıcı bir iz bırakmaz.

Son olarak Sayın Başbakan'ın kendisini ziyaret etmesi ve sağlığıyla ilgili olarak sevindirici haberler vermesi endişelerimizi hafifletti.

 İbrahim TATLISES'le ilk tanışmamız 1994 yılında bir akrabasının taziyesinde olmuştu.

Ben Haliliye Vakfının Hocası Mustafa KILIÇ hocayla birlikte TATLISES'in akrabasının taziyesine gitmiştik.

İbrahim TATLISES de oradaydı. İbrahim Bey, Hoca'nın geldiğini görünce kalktı, hürmet etti ve ellerini öptü; yanında oturup hal hatır sordu.

Hoş-beşten sonra Mustafa Hoca İbrahim TATLISES'in kulağına eğilerek şöyle dedi: "İbrahim Kardaş; senin sesin çok güzel; bugüne kadar hep türkü söyledin; artık bundan sonra bu güzel sesinle Kur'an ve ezan okumaya başla.

Allah'ın sana verdiği bu güzel sesi Onun yolunda kullansan iyi olur. Her şeyin bir zekâtı olduğu gibi sesin de zekâtı vardır. Sesinin zekâtını böyle vermiş olursun."

İbrahim TATLISES bunu duyunca şöyle dedi: "Hocam çok doğru söylüyorsun. Ama birkaç yıl daha bana müsaade edersen iyi olur.

 İnşallah yakın zamanda o dediğini yaparım." Ben de bu konuşmalara şahit oldum.

Aradan yıllar geçti; İbrahim TATLISES'e bu çirkin saldırı yapılınca her kes gibi ben de onun sağlığını merak ettim ve eşimle birlikte kendisine dua ettim.

Sayın Başbakan'ın kendisini ziyaret edeceğini bilmiyordum.

O günün (25 Mart) sabahında, sabah namazından sonra İbrahim TATLISES'i rüyada gördüm. Gördüm ki: İbrahim TATLISES'i ziyaret ediyorum. Kendisi iyileşmiş bir halde ve kucağında bir Kur'an'la karşıdan geliyor.

Ben kendisine: "İbrahim Bey, Kur'an okumaya mı başladın?" diyorum.

Kendisi: "Hocam zaten Kur'an okumasını biliyorum. Ben bu Kur'an'a hizmet edeceğim" diyor. Bu cevap üzerine çok seviniyor ve onunla birlikte bir müddet yürüyorum."

Cuma günü sabahı görülen bu rüyanın kendisi hakkında çok hayırlı olduğuna inanıyorum.

Çünkü rüyada Kur'an görmek her hal u karda büyük hayırlara işarettir. Kendisinin acilen iyeleşeceğine ve sağlıklı bir şekilde tekrar aramıza döneceğine, eskiden yapmak isteyip de yapamadığı birçok hayırlı işi de yapacağına inanıyorum.

kaçak iddaa - https://betsbum.com/ - - - deneme bonusu veren siteler -

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.