banner2


Çok hassas bir zamandayız.
İçeride toplumsal sıkıntılar büyük. Dış güçlerin taşeronluğuna soyunan ihanet şebekeleri, bir yandan kanlı bir darbe girişiminde bulunmuş, başarılı olamayınca yeni melanetler peşinde; bir yandan terörü tırmandırmanın derdinde...
Dışarıda etrafımızı bir ateş çemberi sarmış. Emperyalist güçler, bölgenin bir kısım gafil, belki de hain yöneticilerinin arzusu ile, parçalanmış ve zayıf düşürülmüş halkların üzerine leş kargaları gibi üşüşmüş.
3. Dünya savaşının başladığını söyleyenler haksız değil. Olaylar bir anda büyük bir savaşa dönüşebilir ve kısa zamanda bütün dünyayı içine çekebilir.
Savaş, her zaman korkunçtur. Hele günümüz teknolojisi ile sonuçlarını tahmin etmek bile mümkün değil.
Tabii böyle bir durumda şu andaki meşguliyetlerimiz, dertlerimiz, hayallerimiz tamamen önemini kaybedecektir.
Bir yandan hiçbir şey olmayacakmış gibi rutin işlerimizi sürdürmek ve daha mutlu yarınlara doğru çalışmak, bir yandan da her an her şey olabilecekmiş gibi hazırlanmak durumundayız. Ailemizle, akraba ve arkadaşlarımızla bu mevzuları ciddi ciddi konuşmalıyız.
Böyle zamanlarda kahraman olmakla, hain olmak, şehit olmakla pisi pisine gitmek bazen bıçak sırtı olur.
Rabbim doğru zamanda doğru yerde durmayı, doğru karar vermeyi, doğru işler yapmayı nasip etsin. Yar ve yardımcımız olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.