banner2
Öne Çıkanlar Suriye Diyarbakır Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta

Yeni Yıl rezillikleri !

Bu yılbaşı kutlamalarında da alkolün etkisiyle taciz skandalları, trafik kazaları yaşandı..Taşkınlıklar toplumun huzurunu kaçırdı...

Taksimde taciz edilen kadınlar polise sığındı

Her yıl olduğu gibi Taksimde bu yıl da alınan onca önleme rağmen bildik sahneler yaşanıyor. Yılbaşını kutlamak için gelen 2 kadın, İstiklal Caddesinde bir grubun tacizine uğradı. Bir süre caddede taciz edilen kadınlar, polise sığınarak kurtuldu.

Kadınların kedisini taciz eden gençlerden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Nasrettin Hocayı da alet ettiler!

Nasrettin Hoca kostümüyle İstiklal Caddesinde vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Denizlili Hamdi Yılmaz, Hıristiyan aleminin Noel Babası varsa bizim de Nasrettin Hocamız var. diyerek kendi kültürümüz olmadığı gerekçesiyle yeni yıl kutlamalarını eleştirdi.

Kıyafetinin çekiciliği nedeniyle İstiklal Caddesinden geçen özellikle çocukların ilgi odağı haline gelen Hamdi Yılmaz, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Karşılığında sembolik bahşişler de alan temsili Nasrettin Hoca Hamdi Yılmaz, Hristiyan aleminin Noel Babası varsa bizim de Nasrettin Hocamız var. diye konuştu. Yeni yıl kutlamalarının Hristiyan alemine özgü olduğunu belirten Hamdi Yılmaz, Müslüman alemi tarafından kutlanmasına da tepki gösterdi.

Bir kadını taciz eden grup, polis tarafından suçüstü yakalandı


Taksimde bir kadını taciz eden grup, emniyet bünyesinde oluşturulan güven timleri tarafından yakalandı. Kadının şikayeti olacağını söylemesi üzerine şahıslar emniyete götürüldü.

İstiklal Caddesine yılbaşını kutlamak için gelen kadın, bir grup genç tarafından tacize uğradı. Olayın üzerine sivil polis, gençleri suçüstü yakaladı. Kadının şikayetçi olması üzerine şahıslar, emniyete götürüldü.

Suç duyurusunda bulunmak üzere emniyete götürülen kadın, caddede yürürken tacize uğradığını, şikayetçi olduğunu söyledi.

Ankara 2010a bu kazalarla veda etti

Ankarada 2010 yılının son günlerinde meydana gelen iki ilginç trafik kazası mobese kameralarına yansıdı. Kameralarına takılan kazalarda sürücü hatası ve kırmızı ışık ihlali dikkat çekti.

İlk görüntülerde hızını alamayan araç, süratle kavşağa giriyor ve yolda seyreden diğer araca çarpıyor. Ölen ya da yaralanan olmadığı kazada her iki araçta da maddi hasar meydana geliyor.

Görüntülere takılan diğer kazada ise sis nedeniyle görüş mesafesinin sıfıra indiği sırada kırmızı ışığı fark edemeyen otomobil sürücüsü, bekleyen araca arkadan çarpıyor.


Taciz ettikleri kadının erkek arkadaşını bıçakladılar

Taksimde bir kadını taciz eden 2 kişi, kadının erkek arkadaşının kafasında şişe kırıp, bacağından bıçakladı.

Yılbaşı kutlamalarının yaşandığı Taksimde tacizle başlayan olay kanlı sonuçlandı. İddialara göre 2 kişi bir kadını taciz etti. Bunun üzerine kadının yanında bulunan erkek arkadaşı bu kişilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 2 kişiden biri kadının erkek arkadaşının kafasında şişe kırdı. Daha sonra da bacağından bıçakladı.

Olay yerine gelen polisler, isimlerinin Cantekin ve Bilal olduğu öğrenilen kişileri gözaltına aldı. Şahıslar emniyete götürüldü.

Yaralıya müdahale etmek için olay yerine ambulans ekipleri sevk edildi. Bu sırada kadın da fenalık geçirdi. Ambulansa bindirilen yaralı Taksim İlkyardım Hastanesine götürüldü.


Yeni yılda alkol muayenesine vatandaştan ilginç tepkiler

Yeni yılın ilk saatlerinde aşırı alkol alıp trafiğe çıkan sürücülerin önüne geçmek isteyen polis ekipleri gece boyunca çalıştı. Alkolü fazla kaçıran vatandaşlar ise, polise birbirinden ilginç cevaplar verdi. Kimi vatandaş, Böyle bir günde alkol muayenesi mi yapılır? diyerek polise çıkışırken, kimi MİT için çalıştığını söyleyip ceza yemekten kurtulmaya çalıştı.

Yeni yılda alkol aldıktan sonra trafikte tehlike yaratan sürücülerin önüne geçmek için polis ekipleri gece boyunca birçok noktada uygulama yaptı. Alkol kontrolü yapan ekipler, alkollü sürücülere ceza kesip, kimi sürücülerin ehliyetine el koydu.

Alkolün de etkisiyle bilincini kaybeden sürücüler, karşılarında polisi görünce, birbirinden ilginç savunmalar geliştirdi. Ceza yememeye çalışan sürücüler çoğu zaman polisin işini yapmasını güçleştirdi. Polis ile vatandaşlar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

MİTTE ÇALIŞTIĞINI SÖYLEYİP KURTULMAK İSTEDİ
Sürücülerden bazıları alkometreyi, plastiğe alerjisi olduğu gerekçesiyle üflemeyi reddederken, bazısı Yılbaşında alkol muayenesi mi yapılır? diyerek polise çıkıştı. 590 TLlik cezayı ödememek için kendisinin MİT için çalıştığını söyleyen bir sürücü ise 102 promil alkollü çıkınca polis ehliyetine el koydu. Trafik cezalarının yeni yılın gelmesiyle yükselmesinden haberlerinin olmadığını dile getiren bir sürücü ise, Daha çok çalışır. Cezamızı öderiz. diye konuştu. 

Alkollü araç kullanmanın cezasının 548 TLden 590 TLye çıktığını ifade eden trafik polisleri ise cezanın 15 gün içerisinde ödenmesi durumunda yüzde 25 oranında indirim uygulandığını kaydetti.


Yılbaşında alkol komasına girenler 112yi kilitledi

Yılbaşını alkol alarak kutlayanlar 112 Acil Servisin telefonlarını kilitledi. Alkol komasına girenler 112den yardım istedi. 2011 yılını çalışarak karşılayan sağlık görevlileri, alkol kaynaklı vakaları ambulanslara bildirmekte zorlandı.

Ankara 112 Komuta Kontrol Merkezinin yoğunluğu saatler 24.00ı gösterdiğinde iki kat arttı. Cihan Haber Ajansının takip ettiği ihbarlarda ilk sırayı alkol koması aldı. Yeni yılı alkol alarak kutlayanların komaya girmesi üzerine yakınları 112nin telefonlarını kilitledi. Acil Servisin susmayan telefonlarının büyük çoğunluğunu alkolden kaynaklanan rahatsızlanmalar oluşturdu. Sağlık ekipleri, hemen her ihbar telefonlarından alkole bağlı darplar şikayet edildi. Ekiplerin Alkolden mi düştü? soruları kameraya takıldı.

Görevlilerin aldığı ihbarlarda alkollü şahısların darp ettiği kişiler de 112den yardım istedi. Görevliler alkollülerin yakınlarına telefonda yardımcı olmaya çalışırken, yapılacak müdahaleler hakkında bilgi verdiler.

Taksimde turistleri de taciz ettiler
Yılbaşı kutlamaları için Taksimi seçen yabancı turistler, taciz şoku yaşadı. Tacizin ardından turistlerle kavga eden guruba polis müdahale etti.

Taksimde yılbaşı kutlamalarının ardından taciz olaylarının ardı arkası kesilmedi. Taksim meydanında eğlendikten sonra İstiklal Caddesinde yürüyen kadın turistler, bir gurubun tacizine uğradı. Tacizin ardından çıkan kavgaya polis müdahale etti.

TACİZE UĞRAYAN KADIN AİLESİYLE BİRLİKTE ŞİKAYETÇİ OLDU
Yeni yılı kutlamak için ailesiyle birlikte Taksime gelen bir genç kız da tacize uğradı. İstiklal Caddesi boyunca kendilerini takip ettiklerini söyleyen kızın babası, polise sığındı. Şahıs yakalanırken, aile suç duyurusu için emniyete gitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.