banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Yeni konsept Urfa'ya yakıştı yakıştı

Türkiye genelinde uygulanan ve Şanlıurfa'da da faaliyete geçen yeni konsept uygulamasını Bakan Süleyman Soylu duyurdu. Şanlıurfa’da İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile birlikte 10 ilçenin nüfus müdürlüğü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “tek tip, tek renk” dediği şekilde düzenlendi.


Türkiye’de nüfus müdürlüklerine uygulanan yeni konsept, Şanlıurfa’da da yürürlüğe girdi. İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile birlikte 10 ilçede nüfus müdürlüklerinin dekorasyonu tek renk oldu. Birçok müdürlüğün salonu genişletildi. Sıra bekleyen vatandaşlar için sandalyeler konuldu. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni konseptini sosyal medya hesabından paylaştı: “Şanlıurfa'ya, yeni konsept Nüfus Müdürlüklerimiz #YakıştıMıYakıştı Şanlıurfa'da, İl Nüfus Müdürlüğümüz ile birlikte 10 İlçe Nüfus Müdürlüğümüz, yeni konseptle hizmete hazır... Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü “Hayatımızın her anında”

” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.