banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Yazarlardan Rektör Taşaltın'a Ziyaret

Ak partiden milletvekili olmak için istifa eden, ancak listeye giremeyen İbrahim Halil Mutlu'nun yerine seçilen Harran Üniversitesi rektörü Ramazan Taşaltın'ı Makamında ziyaret eden bir kısım Şanlıurfalı yazar ve gazeteci; yeni Rektör Ramazan Taşaltın'a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Misbah Hicri, Abdulkadir İkbal, Kemaz Uğuzlu, Celal Çiftçi, Mehmet Emin Kuş, Ömer Dodanlı, Salih Bencik ve Aziz Budak; Rektör Ramazan Taşaltın'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Taşaltın'da Yazar ve gazetecilere bu nazik ziyaretlerinden dolayı; "memnun olduğunu ifade ederek, teşekkür" etti.

Yazarların yeni bölümler açılıp açılmayacağı konusunda kendisine soru sorması karşısında Rektör Taşaltın; "projelerini hukuki bir çerçevede getirenlerin projeleri için destek olacağını, bu konuda ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade" etti..

Ziyaret kısa bir sohbetin ardından sona erdi.

www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.