banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Yardımeli Ramazan hazırlıklarına başladı

Yardımeli Derneğinden Yapılan Açıklamada; "Yardımeli olarak; her yıl  Ramazan ayında  olduğu gibi bu yılda on binlerce muhtaç, yetim ve kimsesizlere ulaşmayı hedefleyerek tüm çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Ramazan ayının rahmet ve bereketiyle, yaşadığımız toplum ve diğer toplumlarda yardımlaşmanın, dayanışmanın ve kardeş olmanın en güzel örneklerini tekrar yaşamayı hedeflemekteyiz.

 Derneğimizin zekat ,fitre, bağış ve tüm yardımları, doğal afet, savaş, işgal ve çeşitli sebeplerden dolayı yoksul olan bölgelerdeki ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırılacak. Yardımeli Derneği olarak; ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak kumanyaların bedelini 50 TL, 1 kişilik iftar bedelin ise 5 TL olarak belirledik. Hayırsever insanlarımız, derneğin yardım yaptığı ülke ve bölgelerden istediklerini seçip, oraya yardım yapılmasını isteyebilir, yapılacak olan kumanya bağış sayısını kendileri belirleyebilir hatta kardeş aile olabilirler, bu imkanları sunuyoruz." denildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.