banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Yaralar sarılıyor! Şanlıurfa’da selin izleri siliniyor

Selden en çok etkilenen Süleymaniye, Akabe Mahallelerinde yaşanan deformasyonun bir an önce ortadan kaldırılması için sahada çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri selin zarar verdiği asfalt ve parke taşlarını yeniledi.

Çalışmaları sahada takip eden ve vatandaşların her zaman yanında yer alan Başkan Beyazgül vatandaşların evlerine de giderek talep ve önerilerini dinledi.

Yaraları sarmak, selin izlerini silmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Beyazgül, “ Süleymaniye ve Akabe Mahallelerimizdeyiz. Bölgede son çalışmaları sahada inceledik ve yapabileceklerimizi gözden geçirdik. Bölgede selden etkilenen asfaltları yeniledik. Yine selin yıkıcı etkisiyle parke taşlarımızda zarar görmüştü onları da yeniledik. Daha önceden kamulaştırdığımız ve yıkarak parka dönüştürdüğümüz alanları da hem yeşillendirdik hem de ağaçlandırma çalışması yaptık. Bu bölgeyi eskisinden daha güzel hale getiriyoruz. Bu süreçte hep halkımızın yanında olduk. Onlarla görüşüyoruz. Evlerine bakıyoruz. Talep ve önerileri varsa ziyaretlerimiz sırasında yerinde dinliyor ve çözüm üretiyoruz. Burada yaraları sarmak için çalışmalarımız devam ediyor. Hepimize bir kez daha geçmiş olsun.” İfadelerine yer verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.