banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Viranşehir ilçesinde kurulan iftar çadırında iftar bereketi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Viranşehir ilçesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla bir araya geldi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, selden etkilenen Süleymaniye Mahallesi ile 13 ilçede 14 farklı noktada iftar çadırında Halil İbrahim bereketiyle yemek dağıtımını sürdürüyor.

Her fırsatta vatandaşlarla bir arada olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ramazan ayında her gün farklı bir ilçe ve farklı bir noktada vatandaşlarla bir araya gelip iftarını açıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile birlikte Viranşehir ilçesinde kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. İftar programına katılan Başkan Beyazgül, burada vatandaşlarla yakından ilgilendi.

İftar programının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Ramazan Ayı programı kapsamında kısa süreler ezber yarışmasında dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 12 süreyi kısa zamanda ezberleyen öğrenciler ile çeşitli spor branşında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.