banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü değişiyor. Sendebelen Psikotrop Madde İmal ve Ticareti Bahçelievler ASM Cristian MHP Şanlıurfa İl Teşkilatı

Veterinerlerden Vali Okutan a ziyaret

Şanlıurfa Veteriner Hekimler odası Vali Nuri Okutan’ı makamında ziyaret ettiler. Şanlıurfa Veteriner Hekimler Odası Başkanvekili Mehmet Canpolat, Oda yönetiminden Sait Kaya, Arif Şıhlı, Sinan Çiçek ve Mehmet Batmaz’dan oluşan heyet Vali Nuri Okutan’ı ziyaret ederek hayvancılık ile ilgili konuları görüştüler.

Ziyarette Veteriner Hekimlik ve Şanlıurfa’da yapılan hayvancılıkla ilgili olarak çözüm ve öneriler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Veteriner Hekimler Odası Başkanvekili Mehmet Canpolat; “Sayın valimiz konuya hakim bir bilgiye sahip. Bu bilgi ve birikimini Şanlıurfa’da hayvancılık yapmak şsteyenlere büyük bir avantaj sağlar” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.