banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Vali Güvenç: Köyleri Çamurdan Kurtaracağız-VİDEO



İl Özel İdaresi tarafından üretilen kilitli parke taşı ile köy içlerinin yollarının yapılmaya başlanmasıyla birlikte çalışmaları sürekli kontrol eden Vali Güvenç; “Köylümüze söz verdik, köy içlerini çamurdan kurtaracağız” dedi. İl Özel İdaresinin imkânlarının yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de katkılarıyla köy içi parke çalışmalarına önemli ölçüde kaynak aktardıklarını ifade eden Vali Güvenç, İl Özel İdaresi tesislerinde üretilen günlük bin metrekare parke taşını vakit geçirmeden köylere dağıttıklarını ifade etti. Köylüden ve özellikle muhtarlardan ilgi beklediklerini dile getiren Vali Güvenç, Akziyaret içerisinde 20 bin metrekare taş döşendiğini ancak çalışmalar sırasında köylüden sadece iki kişinin çalışmalara katıldığına dikkat çekti.. Köylülerin de yapılan çalışmalara daha fazla destek vermesiyle ortaya pırıl pırıl köyler çıkacağını kaydeden Vali Güvenç: “İstiyoruz ki Şanlıurfa’nın bütün köylerini çamurdan kurtaralım. Yapılan çalışmalara destek veren herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

İncelemelerinin ardından köylülerle bir süre sohbet eden Vali Güvenç, köye bir de park yapılması sözünü verdi. Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’e Akziyaret Köyündeki incelemeleri sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Köy Muhtarı Ahmet Yetimoğlu ve daire amirleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.