banner2
Öne Çıkanlar haber Bozova Haliliye Belediye Harran Üniversitesi

Vali Güvenç Karaköprü  Ramazan Sokağında-VİDEO

Karaköprü Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı alanına Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ile birlikte etkinliğin yapılacağı alana geçen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü’lü vatandaşlar tarafından sevgi ile karşılandı.

Programda şiir dinletisinin ardından bir konuşma yapan Başkan Çiftçi; “Değerli Karaköprü’lüler şükürler olsun mübarek ramazan ayının Karaköprü’de coşkuyla, huzurla aile ortamı içersinde yaşamının huzurunu sağlıyoruz Sayın Valim, 30 gün Ramazan Bayramına kadar her gün bu alanda Belediyemiz tarafından çeşitli programlar ramazanın ruhuna uygun insanımızın maneviyatını güçlendiren onları dini eğitim açısından bilgilendiren ve gerçekten ramazanın o coşkusunu feyzini bereketini doruklara taşıyacak programlara imza atmanın huzuru içerisindeyiz Karaköprü güzelleşiyor, Karaköprü’de huzur var bereket var, bugün özellikle Sayın Valimizin teşrifleri bizleri onurlandırdı Karaköprü’müze çok duyarlı her projemize bize katkıları var ben özellikle Karaköprü’lülerin bilmesini istiyorum” dedi.

Daha sonra vatandaşlara hitaben sahnede bir konuşma yapan Vali Güvenç; “Sevgili Karaköprü’lüler, sevgili misafirler öncelikle geceniz hayırlı olsun Ramazan-ı Şerifin ülkemize, topraklarımıza, milletimize, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini barış getirmesini huzur getirmesini içtenlikle diliyorum, çevremizde etrafımızda akan kanın durmasını, hep akan Müslüman kanı yürekten ve içtenlikle diliyorum, çok şükür Karaköprü Belediyemizde biz huzur içersinde Ramazanı kutluyoruz bu huzurun dalga dalga bütün İslam alemine ve bütün dünyaya yayılmasını da gönülden ve içtenlikle diliyorum ramazan kardeşlik demektir ramazan bereket demektir ramazan şefkat demektir ramazan sevgi demektir ve bunu yaşayanlara ne mutlu diyorum Başkanlarımıza muhtarlarımıza bu işe emek veren herkese ne mutlu diyorum çoluk çocuğuyla ailesi ile ramazanı idrak eden bütün Şanlıurfalı kardeşlerimi Karaköprü’lüleri içtenlikle kutluyorum inanıyorum ki gelecek ramazan ayları bu gayretlerin sonunda daha anlamlı yaşanacaktır daha güzel yaşanacaktır hepinizi sevgi ile saygı ile selamlıyorum yolunuz açık olsun” dedi.

Konuşmaların ardından sahne alan “Gurup Hafızlar İlahi Ekibi” semazenler eşliğinde birbirinden güzel ilahi eserleri seslendirerek etkinliğe gelen protokol üyelerine ve vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattılar.

KANAL URFA RAMAZANDA KARAKÖPRÜYÜ EKRANLARA TAŞIDI
Şanlıurfa’da Ulusal yayın yapan Kanal Urfa televizyonu Ramazan ayında canlı yayın yaptığı İftar Programı ve Sahur Programlarını önceki gün Karaköprü Cumhuriyet Parkında gerçekleştirdi. İftar Programına Uzun yıllar Şanlıurfa Dergah Camiinde imamlık yapan ve Fetva komisyonunda görev alan Sabri Yazar Hoca, Yrd. Doç. Dr. Mahmut ÖZTÜRK, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Ak Parti Karaköprü Belde Başkanı M. Nuri Güzel katıldılar. Geleneksel Karaköprü Ramazan Sokağını da canlı yayın olarak veren Kanal Urfa, Sahur programını da yine Cumhuriyet Parkında gerçekleştirerek Karaköprü’yü ekranlara taşıdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.