banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Sanlıurfa

Vali Güvenç direksiyona geçti

Traktör yedek parça ve aksesuar firması olan Kuhn ile Massey Ferguson ortaklığındaAkçakale yolu 10. Km’de gerçekleştirilen tanıtım fuarında konuşma yapan Vali Celalettin Güvenç, Massey Ferguson’un geçmişten gelen birikimiyle bugüne geldiğini ve hatıralarda yer edindiğini söyleyerek, Türk çiftçisinin Ferguson’la tarıma başladığını ifade etti. Firmanın güvenilir bir imaj oluşturduğunu belirten Vali Güvenç, çiftçilere yönelik gerçekleştirilen tanıtım fuarının hayırlı olması temennisinde bulunarak konuşmasını sonlandırdı.

Fuarın Şanlıurfa ayağında firmanın dokuz farklı traktör modeli tanıtılırken, Massey Ferguson Türkiye Genel Müdürü İbrahim Aksoy ise tanıtım fuarları kapsamında Tekirdağ ve Şanlıurfa’nın ardından Adana, Konya, Aydın Söke ve Ankara Polatlı’da da benzer gösteriler gerçekleştireceklerini ifade ederek, daha büyük bir organizasyonla Bursa fuarında da yer alacaklarını söyledi.

Massey Ferguson Şanlıurfa Temsilcisi Memduh Polat ise; gerçekleştirilen tanıtım fuarına katılımlarından dolayı Şanlıurfalı çiftçilere teşekkürlerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından tarlada gerçekleştirilen traktör modellerinin tanıtımında deneme sürüşü yapan Vali Celalettin Güvenç, Genel Müdür İbrahim Aksoy’dan firmanın yatırım portföyü hakkında bilgi aldı.

Tanıtım fuarına Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra İl emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve Massey Ferguson Türkiye Genel Müdürü İbrahim Aksoy ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.