banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Vali Erin, Gazetecilerle İstişarelerde Bulundu


Haleplibahçe’deki Sakıb’ın Köşkünde gerçekleşen buluşmaya, Olay gazetesi adına Celal Çiftçi, Yeniurfa gazetesi adına Mehmet Canbek, Şanlıurfa gazetesi adına M. Kamil Güler, GAPGündemi gazetesi adına Veysel Polat, İpekyol gazetesi adına Mustafa Arısüt ile Damga gazetesi adına Mehmet Ağaslan  katıldı.
Şehrin eğitim, istihdam, sanayi, sağlık, kamu yatırımları ve daha birçok konunun görüşüldüğü toplantıda konuşan Vali Erin, iki milyonluk nüfusa ve çok büyük bir işgücü potansiyeline sahip olan Şanlıurfa’nın her alanda kalkınması, başta eğitim olmak üzere her alanda Türkiye ortalamalarının üzerine çıkması için planlı, programlı ve kararlı şekilde çalışmanın şart olduğunu söyledi.
İlin Valisi olarak yaptığı tespitler ve sorunların çözümüne yönelik yapılan çalışmalara değinen Vali Erin, “Şehrin gelişimi için herkesin ortak hedeflere odaklanması şart” dedi. Şehrin gelişme planları için tüm kesimlerin fikir birliğinin önemine vurgu yapan Vali Erin, bunun için toplumu yönlendiren gazetecilere büyük görev düştüğünü ve Şanlıurfa’da basının bunu başarılı şekilde yerine getirdiğini ifade etti.
Yerel gazetelerin sorunlarının da istişare edildiği toplantıya katılan gazete sahipleri de, Vali Erin’in göreve başlamasıyla şehrin anlayışında değişimler yaşanmaya başladığını belirterek, “Biz, gazeteler olarak üzerimize düşen görevi şimdiye kadar yaptığımız gibi, bundan sonra da yapmaya hazırız” diyerek Vali Erin’e teşekkür ettiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.