banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Uyuşturucu bağımlıları için bağ evleri geliyor

Türkiye’nin kanayan yarası haline gelen sentetik uyuşturucu kullanımıyla ilgili somut adımlar atılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde sentetik uyuşturucularla ilgili mücadelenin startı verilmişti. Sağlık Bakanlığı, hastanelerde tedavi gören gençler için Türkiye genelinde bağ evleri kuracak.

CİDDİ BİR İLERLEME OLDU

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde görevli Doç. Dr. Umut Mert Aksoy, “Hükümet bu işe el attığından beri ciddi bir ilerleme kaydedildi. Türkiye genelinde bağ evleri kurulacak. Hastaneden çıkan gençler bu evde rehabilite olacaklar” dedi.

GENÇLER SPOR ETKiNLiKLERiNDE BULUNACAK

“En büyük sıkıntımız AMATEM ve ÇEMATEM’de tedavi gören gençleri takip edemiyorduk” diyen Aksoy, “Bakanlık Türkiye’nin dört bir yanına bağ evleri kuracak. Gençler, sosyal ve spor etkinlikleri yapacak” diye konuştu. 

Kaynak : Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.