banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep Sanlıurfa Balıklıgöl PTT 1 Lig ak parti

Urfa'daki Meslek Lisesi Öğrencilerinden Adıyamanlı Depremzedelere İftar

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü kordinesinde Meslek lisesi öğrencileri kendi elleriyle hazırladıkları iftar yemekleriyle Adıyaman’daki depremzedelere misafir oldular.
Şanlıurfa’daki Meslek Lisesi öğrencileri Kahramanmaraş merkezli depremlerde evlerini, ailelerini, yakınlarını kaybeden Adıyaman’daki depremzedelere kendi elleriyle hazırlayıp kendi elleriyle sundukları iftar yemekleriyle acılarını paylaşmak adına Şanlıurfa’dan Adıyaman’a gönül köprüsü oluşturarak duygu dolu güzel bir Ramazan akşamı yaşattılar.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri ve başta Karaköprü ilçesi İsmail Nazif Bayraktar MTAL, Karaköprü MTAL, Maşuk MTAL; Haliliye ilçesi Çamlıdere ÇPAL, Milli İrade MTAL, Siverek ilçesi Siverek MTAL okulları olmak üzere tüm mesleki ve teknik eğitim kurumları yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerinin göstermiş olduğu duyarlılık ve sevgiyle hazırlanan yemeklerin paylaşıldığı Adıyaman’daki iftar programına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ferhat Emre, öğretmen ve öğrenciler depremzedelere elleriyle yaptıkları sunumla acıların paylaşıldıkça azaldığı, yürekleri ısıtan birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.