banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Urfa'da Şehir kimliği masaya yatırıldı

Şanlıurfa Nevali otelinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlendiği Çalıştaya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in yanı sıra;  Çevre ve Şehircilik Bakan Danışmanı ve Çalıştay Koordinatörü Zekeriya Erdem, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, Bakanlık ve Büyükşehir yetkilileri, Sivil toplum temsilcileri, Akademisyenler, Yerel Bürokrasi temsilcileri, kanaat önderleri, Kültür- Sanat, Spor ve medya temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Zekeriya Erdem; "insanlar şehirleri, şehirler ise insanları yetiştiriyor. Bir Afrika atasözü derki, bir insan yetiştirmek için bir köy kur, der. Biz bu toplantı ile kaybedilmiş kazanma, var olan olanı korumak ve yeni değerler oluşturmak" dedi. 

Daha sonra bir selama konuşması yapmak için kürsüye çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, katılımcılara teşekkür etti. 

Şanlıurfa Şanlıurfa'nın bir çok sorununun olduğunu söyleyen Güvenç; "En büyük sorunların başında çarpık kentleşme gelmektedir. Biz bu toplantıda sizlerden alacağımız bilgilerle yolumuzun aydınlanacağına inanıyorum. Bu toplantının şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. " diye konuştu. 

Toplantı daha sonra masa düzeni şeklinde devam etti. 

Saat 10:00'da başlayan Toplantı, yaklaşık 4 saat sürrdü.

Haber : Mehmet Guli Aslan / WWW.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.