banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa’da ramazan Sokağı Açıldı! 

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla Şanlıurfa’da ilk oruçlar tutuldu, ilk iftarlar yapıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Haleplibahçe bölgesinde kurduğu, açılışını Başkan Beyazgül’ün yaptığı Ramazan Sokağı, birbirinden farklı etkinliklerle vatandaşların ilk adresi oldu. 

Tarihi Balıklıgöl Havzasında bulunan Haleplibahçe bölgesindeki alanı dolduran Şanlıurfalı vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Ramazan Sokağına giderek ilahi konserini dinledi.

Ramazan Ayı’nın dostluk, kardeşlik birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ramazan sokağının açılışını yaparak Ramazan Sokağına gelecek vatandaşların alışverişlerini yapabilecekleri gibi etkinliklerle de eğlenebileceklerini söyledi.

Çocuklar ve gençler için de birbirinden farklı etkinliğin yer aldığı Ramazan Sokağı etkinlikleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken Şanlıurfalılar ilahi konseri ile Ramazan Ayı’nın maneviyatını yaşadı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kentte düzenlemiş olduğu etkinliklerin son derece önemli olduğunu aktaran vatandaşlar,  Ramazan Sokağı’nda eski Ramazanları hatırladıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Ramazan Sokağı yarın akşam da bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak. Saatler 21:30’u gösterdiğinde Teravih Namazının hemen ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf ve Ney Grubu konseri alanı dolduran vatandaşlara duygu yüklü anlar yaşatacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.