banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfa'da Bazı Mahallelere Doğalgaz Müjdesi


    Güvenç, Büyükşehir belediye toplantı salonunda AKSA Doğalgaz yöneticileri ile bir araya gelerek  Şanlıurfa'da yapılan ve yapılacak olan doğalgaz çalışması hakkında bilgi aldı.

    Toplantının ardından açıklama yapan Güvenç, büyükşehirin girişimleri ve söz konusu firmanın özenli çalışmasıyla birlikte yatırım programının arttırılmasını sağladıklarını söyledi.

    Kentte doğal gaz ağının her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Güvenç, "Bu yıl inşallah Siverek, Maşuk, Devteşti, Ahmet Yesevi ve Karşıyaka'da 48 kilometre doğalgaz hattı çekilecek. Ayrıca Haşimiye, Divanyolu ve Akarbaşı'nda yaptığımız çalışmalarda bunun dışında. İnşallah yine bu yıl içinde TOKİ Batıkent bölgesinde hazırlıkları başlatarak gelecek yıl içinde tamamlayacağız" dedi

- Doğalgaz döşenen yerlerde izinsiz kazı yapılmasın

Başkan Güvenç, doğalgaz döşenen yerlerde vatandaşın kesinlikle izinsiz kazı yapmamasının aksi takdirde büyük tehlike ile karşı karşıya kalabileceklerini vurguladı. Kazı yapmak isteyenlerin mutlaka büyükşehir ile koordine içinde olması gerektiğini vurgulayan Güvenç, şunları kaydetti:
"Bütün altyapı kuruluşlarına çağrıda bulunuyorum, vatandaşlarımız çok tektik ettiği habersiz kazıların yapılmaması için rica ediyorum. Büyükşehir Belediyemizin koordinasyonunda kurulan AYKOME'de Telekom, PTT, DEDAŞ, Doğalgaz, Fen İşleri ve ŞUSKİ koordineli bir şekilde çalışmalı. Herkesin bir birinden habersiz kazı yapmaması lazım bunlar kazalar neden oluyor, ekonomik kayıplara sebep oluyor. Koordinasyonlu çalışmanın ilk örneğini Haşimiye bölgesinde yaptık. Asfaltlama için çalışma başlattığımızda ŞUSKİ, TELEKOM ve diğer kurumların bütün altyapısı tamamlandı. Bu toplantılara devam ederek dayanışma içerisinde olacağız. Şanlıurfa halkının layık olduğu güzel hizmetleri vatandaşlarımıza kavuşturacağız."
    
             AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Erdoğdular ise toplantının verimli geçtiğini söyleyerek doğalgaz çalışmasında büyükşehir'in kendilerine öncülük ettiğini bundan dolayı Başkan Güvenç'e teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.