banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi Akhisar Belediyespor

Urfa Merkezli PKK operasyonu; 7 Kişi Gözaltına Alındı



Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 4 ilde örgütsel faaliyetlerde bulunan 9 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Yapılan operasyon sonucunda 7 kişi gözaltına alındı.

Açıklamada şöyle denildi:

“Şanlıurfa İl.J.K.lığı TEM Şb. Md. Lüğü ve İstihbarat Şb. Md. Lüğü  tarafından Ankara TEM Daire Başkanlığı koordinesinde, PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetlerinin tespiti, deşifre edilmesi ve örgüt üyelerinin yakalanması maksadıyla icra edilen çalışmalar neticesinde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bulunan ve buralarda örgütsel faaliyetlerine devam eden (9) teröristin yakalanması maksadıyla;

Şanlıurfa ilinde           (4),

Adana ilinde               (3),                                                           
Gaziantep ilinde         (1),
Van ilinde                   (1),  
adres olmak üzere toplam (4) ilde Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimata istinaden eş zamanlı operasyon icra edilmiş olup, operasyon neticesinde (7) terör örgütü üyesi yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalar neticesinde çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirilmiştir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.