banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Urfa Genelinde İlaçlama Seferberliği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı kent genelinde vektörle mücadele çalışmasını aralıksız bir şekilde sürdüren ekipler, dereler, sulama kanalları, fosseptikler, rögarlar, park ve bahçelerde ilaçlama çalışması yaparak vatandaşların sağlığını ön planda tutuyor.

Su birikintilerinde üremeye başlayan sivrisinek başta olmak üzere karasinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 3 merkez ilçede 106 personel, 39 araç 3 arazöz 3 traktör ile vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz mevsimi geçirebilmeleri için ilaçlama çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
urfalı 63 2 yıl önce

adam akılı şehri temiz tutalım ki sivriseinek kara sinek olmasın. rant uğruna memlekete su püskürtüp yok ilaçlama yapılıyor diye uyutun milleti.
Adam akılı bi belediye başkanı yok kusura bakmayın. Fakıbaba dan sonra şehiri pislik götürüyor. İsot yemekle şehir düzelmiyor. isot festivallı yap ama önce önce insan olarak bu şehirdeki insanlara saygın kişilik olduğunu göster. yazık valla yazık bu memlekete ne hale getirdiniz. ye bakalım ye nereye kadar...