banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

Urfa Emniyetinden anne-oğul yankesicilere operasyon

Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: 

    Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğümüzce İl merkezinde gerçekleşen 6 ayrı Yankesicilik suçları ile ilgili yapılan detaylı araştırmalar neticesinde olayı R.I. (32) isimli bayan şahıs ve oğlu  H.M.(12)  isimli şahısların beraber gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir. Şüpheli şahıslar ekiplerimizin yapmış olduğu operasyon neticesinde yakalanmıştır. Ayrıca şüpheli H.M. isimli  şahsın 2 ayrı hırsızlık suçundan ARANDIĞI tespit edilmiştir.
    Şüpheli şahıslar 22.11.2023 Günü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından çıkarıldığı Adli Merciler tarafından Tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiştir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.