banner2
Öne Çıkanlar Suriye ilçe Başkan Diyarbakır Urfa Haber

Urfa'da Filistinlilere bağışlamak üzere resimler sergiledi

Şanlıurfa Rabia Meydanı'nda; grafiker ressam, yağlıboya tablo, hüsn-ü hat, kaligrafi ve ebru sanatçıları canlı performans ile destek için gelen ziyaretçilerle buluştu.

Gelirlerini Gazze'de bulunan Filistinlilere bağışlamak üzere yaptıkları resimleri sergiledi.

Mustafa Dörtbudak, Mehmet Beşli, Osman Özçelik, Mahmut Kılıç, Ramazan Çiftçi, Mustafa Çavcı, M. Haluk Özberber, M. Nihat Kürkçüoğlu, Naci Kırcalı, ebru sanatçısı Doç. Dr. Ömer Sabuncu, hattat Mustafa Kaçar, Fuat Kürkçüoğlu ve İshak Çilpan'dan oluşan profesyonel sanatçılar; "İsrail'in Gazze'deki Filistinlilere karşı soykırım suçu işleyen, çocukları katleden İsrail'i protesto etmek ve Gazze'de savaştan etkilenen kardeşlerimize destek olmak amacıyla Sanatder sanatçıları olarak buradayız. Resimlerimizle, dualarımızla, fırçalarımızla destek olmaya devam edeceğiz" dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 7 ay önce

Yetimlere yoksullara kimsesizlere yardım yapan hayırseverlere sivil toplum kuruluşlarına tesekkurler