banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Urfa Bakkallar Odası Başkanından Tanıtım Günleri Açıklaması

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun, Ankara, İzmir ve İstanbul'da yapılan tanıtım günlerinin turizme büyük katkısı olduğunu olduğunu belirterek otellerin tamamen dolduğunu açıkladı.

Bu işe öncü olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ettiğini söyleyen Altun, "Belediye Başkanının görevinin sadece temizlik, park bahçe, yol yapmak olmadığını senden öğrendik" dedi,

İşte o açıklama: 

"Belediye Başkanının görevinin sadece temizlik, park bahçe, yol yapmak olmadığını senden öğrendik. 6 tane fabrika kurarak 10 binlerce insana istihdam ve ekmek kapısı açtınız. Ankara, İzmir ve İstanbul'da yaptığınız "Tanıtım günleri" sayesinde Şanlıurfa'fa otellerde boş yer yok. Kazanan esnaflarımız oldu. Teşekkürler Zeynel Başkanım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.