banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Türkiye'de etkili olan kar yağışı okulları tatil ettirdi

Yurdun büyük bölümünü etkisi altına alan kar yağışı ve aşırı soğuklar nedeniyle okullarda eğitime ara verilen yerler şu şekilde açıklandı:
 

BALIKESİR: Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, kötü hava koşulları nedeniyle 18 Şubat Çarşamba günü Balya, Manyas, Bandırma ve Gönen ilçelerindeki tüm okulların tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca merkez Karesi ve Altıeylül ilçelerinde taşımalı eğitim yapan köy okulları, birleştirilmiş sınıflı köy okulları, ilçe merkezine taşımalı eğitim kapsamında gelen ilk, orta ve liseler, tüm özel eğitim kurumları olumsuz hava şartlarından dolayı çarşamba günü 1 gün süreyle eğitim-öğretime ara verildiği açıklandı.
 

BİNGÖL: Bingöl il merkezinde yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve köylerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 18 Şubat çarşamba günü ara verildi.

Karlıova ilçesinde ise dün sabah başlayan ve etkisini giderek artıran kar yağışı nedeniyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,  ilçe merkezi ile bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli okulların dünden itibaren 2 gün tatil edildiğini duyurdu.

ÇANAKKALE: Yenice İlçesinde, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların bugün (Çarşamba) tatil edildiği duyuruldu.

Konuyla ilgili olarak Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün web sitesinden yayınlanan duyuruda, "Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle İlçemizde bulunan okullarımızın çoğunluğunun taşımalı kapsamımda olmaları nedeniyle, olumsuz bir durum yaşanmaması için, ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 18 Şubat Çarşamba 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

DÜZCE: Düzce Valiliği, bölgede kar yağışının etkili olması nedeniyle, bugün il genelindeki ilk ve orta dereceli okulların bir gün süreyle tatil edildiğini duyurdu.

KOCAELİ: Kocaeli'nde kar yağışı sebebiyle taşımalı ve okul öncesi eğitimin bir gün tatil edildiği bildirildi. Valilik'ten yapılan açıklamada, "Meteorolojik verilere göre yapılan değerlendirmeler sonucunda, Valiliğimizce 18.02.2015 Çarşamba günü, ilimiz genelinde taşımalı eğitimle gelen öğrenciler ve okul öncesi öğrenciler için 1 (bir) günlük tatil kararı alınmıştır." denildi.

İSTANBUL: İstanbul'da yoğun kar yağışının etkisini artırmasının ardından İstanbul Valisi Vasip Şahin, 18 Şubat Çarşamba günü okulların 1 günlüğüne tatil ilan edildiğini açıkladı.

SİNOP: İl merkezinde taşımalı eğitim gören okullar bugün için tatil edildi.

YOZGAT: İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kar yağışı sebebiyle Yozgat merkez ve merkeze bağlı köylerin 18 Şubat Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okulların edildiğini bildirdi.

ZONGULDAK: Zonguldak'ta devam eden kar yağışı nedeniyle okullar bugün için tatil edildi. Vali Ali Kaban, twitter hesabından yaptığı açıklamada, Merkez ilçe ile bağlı belde ve köyler, Kozlu ve Kilimli ilçelerinde eğitim-öğretime Çarşamba günü ara verildiğini, kamuda görevli engelli ve hamilelerin de idari izinli sayılacağını belirtti.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.