banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Vali Viranşehir

Türkiye de bir ilk yaşandı: Hafızlara plaket takdim edildi

Sponsor firma tarafından karşılanan plaketler Hatim duasından sonra Sanatder başkanı Kaligraf Ressam Mustafa DÖRTBUDAK tarafından takdim edildi.

Dörtbudak konuşmasında Kur'an Bülbülleri hafızlarımızın Allah nazarında yüksek bir mertebede yerlerinin bulunduğuna inanıyoruz.

Toplumumuzun gözbebeği olan hafızlarımızın bir sonraki nesillere Kur'an-ı Kerim'i n aktarılmasında ki rollerinin de büyük olduğunu biliyoruz, dedi.
Allah cellalcelalülhu Kur'an-ı Kerim inde "Nun Velkalem Kalemin yazdıklarına and olsun, "diyor.
Bizde bu ayetten ilham alarak hafızlarımızın ismini kalemle yazarak takdim ettik. Dedi.

Salih Fırat camii İmam Hatibi Hafız Mustafa MERMERTAŞ yıllardır hatimlere katılıyoruz ama kimse hafızlarımıza böyle bir ikramda bulunmadı.

Sponsorumuza teşekkür ediyoruz.

“Kim islamda iyi bir çığır açarsa açtığı çığrın ecri ve kendisinden sonra, onunla (o çığırla) amel edenlerin ecirleri, sevaplarından hiçbir şey eksilmeden ona aittir.

Bu hareketin tüm camilerimize örnek olacağını ve bu olayın bizim camimizde başlatılmasından da ayrıca mutluluk duyduğunu belirten MERMERTAŞ bu programdan Hafızlarımız ve cami cemaatin memnun olduklarını dile getirdi.

Takdim esnasında minik bir hafız adayının da plaket alması dikkatlerden kaçmadı.

Şeker ikramının ardından hatim programı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.