banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

ŞUTSO Başkanı Seçilen Mehmet Yetim'den İlk Açıklama

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) seçim süreci tamamlandı. Mehmet Yetim, İ.Halil Peltek’e karşı girdiği yarıştan 39 meclis üyesinin oyunu alarak Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. İ.Halil Peltek ise 37 oy aldı.
ŞUTSO’nun, 30 Ekim’de gerçekleştirilen seçimlerinde, komite ve meclis üyelerinin belirlenmesinin ardından Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, TOBB Delegeleri Meclis Başkanı seçimleri de tamamlandı. Buna göre 2022-2026 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapacak olan Mehmet Yetim’in Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: 
Yönetim Kurulu Üyeleri
Ahmet Önkol
Bedir Süzer
E.Sabri Akaltun
Mehmet Çetin
Metin Ilengiz
Mustafa Taş 
Mustafa Zahit
Ömer Faruk Gayberi
Reşit Yıldız 
Yılmaz Güvenç 
ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, gerçekleştirilen seçimlerin akabinde yaptığı açıklamada; aylardır yoğun bir tempoda süren seçim çalışmalarının ardından, yüksek bir katılım oranıyla 2022- 2026 dönemini kapsayacak Yönetim Kurulu, Meclis Başkanlığı, TOBB Delegelerini belirlediklerini söyledi. Seçimlerin Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın adına ve itibarına yakışır olgunlukta tamamlandığını belirten Yetim, demokrasiyi işleterek oy kullanan üyelere teşekkür etti. Mehmet Yetim: “Birlikte Yöneteceğiz sloganıyla çıktığımız yolda, 77 Meclis üyemizle ortak akılla bu İlin sektör temsilcileriyle dayanışmayı daha da artırmak ve bütün meslek kollarında gelişmesini sağlamak için çaba harcayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Şanlıurfa iş dünyasına, Meclisimizin çok değerli üyelerine bizlere duydukları güven ve inançtan dolayı, 2018 -2022 döneminde görev yapan tüm Meclis Üyesi arkadaşlarımıza da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.