banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

ŞUSKİ, Ceylanpınar'da Çalışmalarına Devam Ediyor-GÖRÜNTÜLÜ

 

 

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde 'Alt Yapı Sorunlarına 100 Yıllık Çözümler' hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin Ceylanpınar'daki revizyonları sürüyor.

Tüm ilçelerde olduğu gibi Ceylanpınar'ın da alt yapısında değişikliğe giden Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu sistemli çalışmalarla kalıcı çözümler üretiyor. İlçeyi adeta şantiye alanına çevirerek yıllardır yaşanan altyapı soruna çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, çalışma kapsamında 5 bin 500 metre kanalizasyon hattı döşedi. İlçe genelindeki sorunların çözümü için 4 bin metrelik yeni bir ihale gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, mevcut alanlardaki çalışmaların ardından güzergahlarda asfalt serimine başlayacak.

KIRSALDA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek birimlerden bilgiler alan ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kızılelma ile Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hamdi Yazar, Ceylanpınar ilçe merkezinin yanı sıra kırsal yerleşim bölgelerinde de içme suyu altyapısı üzerinde yoğunlaştıklarını belirtti.

Kızılelma yaptığı değerlendirmesinde, "İlçelerde başlatmış olduğumuz alt yapı sorunlarının çözümü için gerçekleştirdiğimiz hizmetler Ceylanpınar'da da devam ediyor. Viranşehir ilçemizde kanalizasyon ve içme suyu hat döşeme çalışmalarımızda son sürat devam etmektedir. Ceylanpınar İlçesindeki alt yapı olarak kanalizasyon çalışması Toplam 7 bin 500 metrelik bir çalışmadır. Kısa bir süre sonra çalışmalar tamamıyla bitecek ve Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından asfaltlama işlemi yapılacaktır" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ceylanpınarşuski
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.