banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Urfa Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

Suruç’ta Öğretmenler Günü Kutlandı.


Cumhuriyet alanında ki Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ve saygı duruşu ile başlayan tören Vali Ziya Çoker İlköğretim Okulu konferans salonunda devam etti. Kutlama törenine Kaymakamımız Dr. Fatih Akbulut, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Daire amirleri Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmanın ardından çeşitli okulların öğretmen ve öğrencileri tarafından 24 Kasım öğretmenler günü ile ilgili şiirler okundu. Suruç ilçesinde çeşitli okullarda yapan müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan ekip katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı. Bağlama, flüt, keman, kanun, org ve gitardan oluşan enstrümanlarla birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği müzik ziyafeti katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Aday öğretmenler yapılan yemin töreniyle öğretmenlik mesleğime başlama yemini etti.24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında okullarda yapılan kompozisyon, şiir yazma ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere sırasıyla Kaymakamımız Dr. Fatih Akbulut, Garnizon Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürü ödüllerini verdi. Kaymakam Akbulut Ödül töreninin ardından sona eren etkinlik programını hazırlayan öğretmenlere teşekkür etti. Öğrencilerle bir süre sohbet Eden Kaymakamımız Dr. Fatih Akbulut daha sonra Vali Ziya Çoker İlköğretim okulundan ayrıldı.

Haber; Müslüm Ergün

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.