banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Suruçlu muhtarlar Büyükşehir Belediye ile Suruç'u görüştüler

 Suruç Muhtarlar Derneği Başkanı Vahit Tekinalp ve 60 Mahalle muhtarılarının taleplerini iletmek üzere 17 muhtar, Genel Sekreter yardımcısı Emin Özçınar’ı makamında ziyaret etti.

           

            Ardından toplantı salonuna geçen Özçınar ve Muhtarlar İlçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir istişaresinde bulunuldu.

 

            Toplantı öncesi açıklama yapan Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar, ilçeye yapılan hizmetlerde Muhtarlarla istişare edildikten sonra yapıldığını söyledi.

 

            Büyükşehir Belediyesi olarak Muhtarların taleplerine büyük önem verdiklerini belirten Özçınar, İlçedeki çalışmarın aralıksız sürdüğünü ifade etti.

 

ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özçınar, şunları söyledi.

 

“Muhtarlarımızla el birliği yaparak Suruç’ta güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Buraya geldikleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç adına hepsine hoş geldiniz diyorum. inşallah bu toplantı, hayırlı bir istişare toplantısı olur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.