banner2
Öne Çıkanlar Suriye Diyarbakır Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta

Suriye AK Partisi Şanlıurfa'da toplandı

Şanlıurfa Şair Nabi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti syria partisi genel başkanı Dr. Ömer Şahrur, Ak Parti Şanlıurfa il başkan yardımcısı Cuma ağaç, Şanlıurfa gazeteciler cemiyeti Başkanı Veysel Polat ve çok sayıda Suriyeli katıldı. 

Toplantıda Ak Parti Dış ilişkiler başkanlığı danışmanı kenan Çapık , Türkiye'de Ak Parti'nin yaptıkları icraatları örneklerle anlattı. Tunus'ta devrimi desteklediği, ama şu an iktidara gelen partinin laik olduğunu ama yine halkın seçtiği bir iktidar olduğunu için desteklediklerini söyledi. 

Toplantıda konuşan Ak Parti syria Genel Başkanı Dr. Ömer Şahrur ise Suriyeli Mültecilere gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle Türkiye Hükümetine, Şanlıurfa yerel yöneticilere ve Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür etti.  

Haber: Mehmet Guli ASLAN www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.