banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Tomas Wiesner Qazim Laçi

SON DAKİKA! TÜRK ASKERİ SÜLEYMANŞAH'A GİRDİ

 21 Şubat 2015 Cumartesi 23:03 Türkiye'nin kendi sınırları dışında sahip olduğu tek toprağı Süleyman Şah Türbesi için Türk Askeri operasyon başlattı.

Türkiye'nin kendi sınırları dışında sahip olduğu tek toprağı Süleyman Şah Saygı Karakolu için Türk Silahlı Kuvvetleri akşam saat 21:00 sıralarında önceki Şanlıurfa'dan gün sınır bölgesine sevk ettiği askeri sevkiyat sonrası, askeri operasyon başlattı.

Şanlıurfa'nın Suriye sınırında bulunan Suruç ilçesinde çok sayıda askeri personel ile zırhlı araçlarla sınırı geçen Türk Askeri, Süleyman Şah Türbesi için operasyonlara başladı.

 Gelen bilgiye göre Türk Askeri sınır ötesi başlattığı operasyonda Süleyman Şah Türbesi'ne doğru hızla illerlediği ve henüz bir çatışmanın yaşanmadığı öğrenildi. 

URFAHABER 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.