banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi Akhisar Belediyespor

Skandal görüntülerin ardından Şanlıurfa valiliği soruşturma başlattı
Adı geçen Kur'an kursunda öğrencilere şiddet uyguladığı öne sürülen şüpheli A.T gözaltına alınırken konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
Şanlıurfa valiliği tarafından başlatılan soruşturma sürdürürlüğü belirtilirken yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:
İlimiz Eyyübiye ilçesinde faaliyet gösteren bir kurs merkezinde geçtiğimiz Ramazan ayında hoş olmayan ve yüreğimizi sızlatan görüntüler yaşanmıştır. Olayın görüntülerinin 23.05.2022 tarihinde bazı sosyal medya platformlarında paylaşılması üzerine; güvenlik güçlerimizce ivedi başlatılan tahkikatın ardından, şüpheli A.T. gözaltına alınmıştır.
Darp edilen üç (3) çocuk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü uzmanlarınca verilen psikososyal destek eşliğinde alınan ifadelerinin ardından ailelerine teslim edilmiştir. Kurs yeri ile ilgili inceleme başlatılmış olup, olaya ilişkin adli ve idari inceleme/soruşturma devam etmektedir.
Konu Valiliğimizce hassasiyetle takip edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.