banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa Sanlıurfa Haber Urfa Haber Urfa Haberleri

 Siverek Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı

 Siverek Belediyesi öncülüğünde kentte bulunan mahalle muhtarları, meslek odası başkanları, gazeteciler ve diğer sivil toplum kuruluşundan oluşan kent konseyinin, 2015 yılı genel kurulu toplantısı belediye meclis salonunda gerçekleşti.

Yapılan açık oylamayla kent konseyi yeni yönetimini oluştururken kent konseyi başkanlığına Avukat Mehmet Güzeller seçildi. Başkanlık seçiminin ardından Kent Konseyi Genel Kurulu organlarının seçimi yapıldı. Turizm, kültür, eğitim sosyal ve spor kollarında görev yapacak üyeleri seçildi.

Kent Konseyi Başkanı seçilen Mehmet Güzeller, yaptığı açıklamada “Kentimizde imar ve trafik sorunu yoğunluktadır. Kentimizin eğitim ve sağlık sorunları bulunuyor. Özellikle eski Siverek evlerinin çevreleriyle birlikte korunmaya alınması gerekiyor, diğer sorunlarımızın çözümü amacıyla belediyemize ve Büyükşehir Belediyemize, komisyonlarımızın hazırlayacakları raporları ilgili mercilere ileteceğiz” dedi.

Söz alan kent konseyi üyeleri ise özellikle ilçede yaşanan elektrik kesintileri ve gençlerin madde bağımlığını eğitimde yaşanan aksaklıkları dile getirerek bu sorunların ilgili Bakanlıklara kent konseyi raporları olarak sunulmasını talep ettiler.

Kent konseyi kapanış konuşmasını yapan ,Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, “İlçenin sorunlarını biliyoruz özellikle imar uygulamaları konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Elektrik sorunundan en az bizde vatandaşlarımız kadar mağdur durumdayız. Meclis üyesi arkadaşlarımı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.