banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Urfa Urfa Haber Urfa Haberleri

Sırrınlıların dere isyanı

Pis kokulardan dolayı değil dere kenarındaki banklarda evlerinde dahi oturamayan vatandaşların yanı sıra okulların açılması ile birlikte dere kenarındaki okulun öğrencilerini ve hemen derenin kenarındaki parkı kullanan çocukları büyük tehlike bekliyor. Yıllar öncesinin Karakoyun Deresini andıran görüntülere gözünü ve kulağını kapatan belediye yetkilileri ise halkı isyan noktasına getirdi.
Mahalleni ortasından akan Sırrın deresinin içersinde biriken pisliklerin temizlenmemesinden dolayı otların yükseldiğini belirten vatandaşlar; yaz aylarının başından beri buradaki pislikler temizlenmediği için burası sivrisinek ve mikrop yuvası haline geldi. Oluşan kokulardan dolayı evlerimizde oturamaz hale geldik. Burada üreyen sivrisinekler yüzünden de uyuyamaz durumdayız. Dere kenarındaki parkta oynayan çocuklarımız doktordan beri gelmiyor.  Her yıl belediyeyi bildirmemize rağmen ya temizlemiyorlar yada çok geç temizliyorlar.
Derenin temizlenmesi için kaç çocuğumuzun hasta olması gerekiyor diye yetkililere seslenen mahalle sakinleri önümüzdeki günlerde okulların açılması ile birlikte derenin bitişiğindeki okul öğrencileri ile parkta oynayan çocukların bu mikroplardan etkileneceğini söylediler.
Daha öncede İmam Bakır Mahallesinde kalan mezarlıklarına, sağlık ocağına ve Salı pazarına gitmek için çevre yoluna alt geçit isteyen Sırrın Mahallesi sakinleri yetkililerin kendilerine kulak tıkadıklarını belirterek;  Özellikle belediyenin bu taleplerimizi yerine getirmesini bekliyoruz. Sadece seçimden seçime halimizi soran belediyeci istemiyoruz dediler.

İshak Polat / Gapgündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.