banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik Türkiye

Son Dakika... Genelkurmay Açıkladı: 11 PKK'li öldürüldü

 

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine düzenlenen hava harekâtında 11 PKK'linin öldürüldüğü, Uludere ilçesinde bir kişi, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Suriye'ye geçmeye çalışan 2 PYD'linin yakalandığı belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Şırnak’ın Uludere ilçesinde icra edilen operasyonda PKK'lilerle çıkan çatışmada bir kişi sağ yakalandığı, Beytüşşebap ilçesinde düzenlenen hava harekatı ile birliklere saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 11 PKK'linin öldürüldüğü ve PKK'lilerin kullandığı tespit edilen mağara, barınak, sığınak ve silah mevzilerinin imha edildiğini bildirdi.

Açıklamada, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan yabancı uyruklu 2 PKK/PYD'li yalandı.

Ayrıca, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde düzenlenen operasyon ile 30 Eylül 2016 tarihinde 6 PKK'li tarafından bombalı araç saldırısında kullanmak maksadıyla gasp edilen minibüs aracın ele geçirildiği bildirildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.