banner2
Öne Çıkanlar Suriye Urfa Haber Sanlıurfa Atalanta Michy Batshuayi

Şeyhanlıoğlu Urfa il başkanı oldu‏

Şanlıurfa hayırsever İşadamı Fatih Şeyhanlıoğlu Türkiyenin en büyük Gençlik hareketi olan ve 500 bin üyeli Türkiye Gençlik Konfederasyonu Şanlıurfa İl Başkanı oldu. Şeyhanlıoğlu aşiretinin ileri gelenlerinden olan

Fatih Şeyhanlıoğlu ile Güneydoğu’da Gençlik Konfederasyonu daha da güçleneceği belirtildi.

 Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu, Fatih Şeyhanlıoğlu’nun Şanlıurfa il Başkanı olduğunu ve böylelikle Güneydoğu’da artık daha güçlü ve etkin olacaklarının altını çizdi.

 Türkiye Gençlik Konfederasyonu Şanlıurfa İl Başkanı olan Fatih Şeyhanlıoğlu ise bu göreve getirildiği için çok mutlu ve gurur duyduklarını belirtti. Şeyhanlıoğlu’’ Genel Başkanımız bize bu görevi layık görmüş. Bizde gençlik adına bu görevi kabul ettik. Bundan böyle Türkiye Gençlik Konfederasyonu olarak Şanlıurfa başta olmak üzere tüm ilçelerde büyük bir teşkilatlanmayla hareket edeceğiz. Gençlik merkezleri,gençliğe yönelik sosyal alanları arttıracağız. Gençlik adına neler yapabiliriz bunları proje olarak başta Şanlıurfa Valiliği,Şanlıurfa Belediyesi ile ortak çalışacağız’’ dedi.

 Şeyhanlıoğlu Aşireti

 Şanlıurfa ve çevre illerde binlerce nüfusu olan Şeyhanlıoğlu aşiretinden her dönem bir ve iki milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisinde yer almıştır. Son olarak ise istifalar ve katılım ile gündemde olan Şeyhanlıoğlu aşiretinden Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Seydi Eyüpoğlu’nun AK Parti’ye geçmesinin ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Sabahattin Cevheri partisinden istifa etmişti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.