banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Urfa Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

“Sevabına Uyuşturucu taşıdım”
Edinilen bilgilere göre aldığı bir istihbaratı değerlendiren Hilvan Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, dün akşam saatlerinde Diyarbakır İstanbul seferini yapan 21 DS 782 plakalı otobüsü ilçenin girişinde durdurarak arama yaptı. Bagajda yapılan arama sonucunda iki ayrı valize saklanmış halde toplam 17,5 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak valizlerin sahibi olarak görülen U.Y (15) ile G. K. (25) gözaltına alındı.



SEVABINA GÖTÜRÜYORDUM

Gözaltına alınan uyuşturucu tacirleri ifadeleri alınmak üzere Hilvan Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İfadeleri alınan iki zanlı mahkemeye çıkarılmak üzere savcılığa sevk edildi.



Zanlılardan 15 yaşındaki U. Y’nin ifadesinde;  Diyarbakır’da tanımadığı birisinin kendisine çok yalvardığını, elindeki poşeti beraberinde götürmesini ve Ankara otogarında birisinin gelip teslim alacağını iddia ederek  “ Israrlarına dayanamadım. Hayra geçsin diye götürdüm. İçinde ne olduğunu bilmiyordum. Siverek otogarında valizin biri tarafından çalınmak istediğini görünce koltuk numarama ait valizime yerleştirdim” dediği öğrenildi.



Savcılığa sevk edilen iki zanlı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildiler.
Mustafa Ufak /
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.