banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Selami Yıldız'a yapılan Saldırı Kınandı

KÜLTÜR MEMUR-SEN İl Temsilcisi A.Hakan KUTLUHAN'ın konuyla ilgili olara yaptığı Basın Açıklaması:

Kültür ve Turizm İl Müdürü Selami YILDIZ'a yapılan fiili saldırıya Kınama. İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Selami YILDIZ'a yapılan fiili saldırı üzücü bir durumdur.

Göreve geldiğinden beri ilimizde Kültürel, Sosyal ve Turizm alanında birçok ilklere imza atmış, personel arasında ayırım yapmadan kardeşlik ortamında bir aile gibi çalışmalara olanak sağlamış, doğrulardan ödün vermeyen başarılı bir bürokrat olarak Urfa kamuoyunun da takdir ettiği İl Kültür ve Turizm Müdürüne yapılan bu saldırı Şanlıurfa Kültür Memur-Sen ailesi olarak bizleri üzmüştür.

Şanlıurfa İl Halk Kütüphanesinde görev yaparken, verilen görevleri yerine getirmemek, görevine zamanında gelmemek ve huzuru bozmaktan dolayı Müfettiş raporları üzerine Gaziantep iline tayini çıkan ve Müdüre karşı husumet içersinde olduğu anlaşılan eski bir personel tarafından İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Selami YILDIZ'a yapılan bu saldırıyı esefle KINIYOR, bu tür saldırıların bir daha yaşanmaması, kardeşliğimizin bozulmaması ve bu tür davranışlara prim verilmemesi umuduyla KÜLTÜR MEMUR-SEN ailesi olarak İl Kültür ve Turizm Müdürüne geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.