banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

SBS Şanlıurfa şampiyonları Anafen'den


ŞanlıurfaFem-Anafen Dershanesi genel MüdürüA.Vahap Çerkez, Şanlıurfa şampiyonunun yanı sıra genel ortalamada çok iyi bir sonuca ulaştıklarını söyledi. Şanlıurfa il sıralamasına göre ilk 10 öğrencinin 8'iAnafen Dershanesi öğrencisi olduğunu söyleyen Çerkez, Öğrencileri ile gurur duyduğunu altını çizdi. Çerkez, şöyle dedi:
OYP’ye göre yapılacak tercih ve yerleştirme işlemlerinde, geçmiş yıllara göre bazı farklı uygulamalar söz konusu olduğundan,veliler ve öğrencilere rehberlik eden diğer yetkililerin, http://oges.meb.gov.tr adresinde yayınlanan tercih ve yerleştirme e-kılavuzunu dikkatlice okumaları gerekmektedir. Özellikle, Tercih Listesinin bir kez düzenleneceği, daha sonra ikinci bir tercih ve/veya düzeltme işlemi yapılmayacağı, tüm yerleştirme işlemlerinin bu tercihe göre yapılacağı dikkate alınarak tercihlerin özenle ve dikkatle yapılması gerekmektedir.Yerleştirme işlemleri için tercihler 15-21 Temmuz 2013 tarihleri arasında yapılacaktır. ANAFEN dershanelerinin bütün şubelerinde tüm öğrenciler tercihler hakında rehberlik hizmeti alabilir
"Ayrıca, her yıl ilimizden ferdi başarıların yanında kitlesel başarıda ulaşılması güç rekorlar elde edilmektedir. 2013SBS'nin açıklanmasıyla öğrenci ve velilerimizle büyük bir mutluluk yaşadık. Her yıl tekrarlanan bu başarı grafiğinin artış göstermesi bizlerin daha da sorumluluk bilinci ile hareket etmesine vesile oluyor. Değerli Şanlıurfa halkımızın bu başarılara gösterdiği teveccühten dolayı çalışma azmimiz, şevkimiz kamçılanıyor ve şehrimizin başarı grafiğini yükseltme adına motivasyonumuz artıyor. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen ailelerimizi, gecesini gündüzüne katarak çalışan fedakar öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.