banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haberleri Urfa Viranşehir Urfa Haber Balıklıgöl

SBS Öğrencileri Urfa’da Stres Attı
İlk önce Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesini ziyaret eden gurubu Okulun Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Necmettin Arpağ karşılayarak okul hakkında bilgi verdi. Öğrenciler okula hayran kaldıklarını her sınıfa isim verilmesini ilk defa gördükleri için çok etkilendiklerini ve SBS tercihlerinde özellikle bu okulu tercih edeceklerini dile getirdiler.

Daha sonra TOBB Fen Lisesini ziyaret eden ve okul hakkında bilgi alan öğrenciler, rehber eşliğinde Balıklıgöl’ü gezerek balıklıgöl’ün tarihini detaylı bir şekilde öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar. Ayrıca Eyüp Peygamber türbesini ziyaret eden öğrenciler sınavda başarılı olmak için dua ettiler. Bazı öğrenciler Urfa’ya ilk defa geldiklerini ve çok etkilendiklerini dile getirdi.

Okul rehber öğretmeni Ali Özdemir yaptığı konuşmada ”Hedefimiz öğrencilerimizi hem sınav öncesi kazanacakları okulları kendilerine göstermek suretiyle motivasyonlarını artırmak hem de Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yerlerini öğrencilerimize göstererek onlara “Değerler Eğitimi” kapsamında tarih bilinci ve şuurunu kazandırmaktı. Öğrenci sorumluğunu üstlenmek riskli bir iştir gerçekten. Ancak şuda var ki kaplumbağa başını dışarı çıkarma riskini göze almadığı müddetçe ilerleyemez. İyi ki o riski öğretmen arkadaşlarımla beraber göze almışız. Çünkü hem biz hem de öğrencilerimiz geziden çok memnun kaldık”. Dedi.

Okul öğretmenlerinden Kürşat Karacaoğlu, M.Emin Demirel, Serpil Can, Elçin Belen, Kerem Türküresin Ve Ramazan Görkem öğrencilerine eşlik ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.